RADIO ROMANCE KONUSU VE OYUNCULARI - Maya's Dream

Subscribe to KORE VE JAPON DIZILERI

RADIO ROMANCE KONUSU VE OYUNCULARI

radio romance
RADIO ROMANCE

Konusu:

Görme engelli annesi ile radyo dinleyerek büyüyen Song Geu Rim, bir radyo istasyonunda senarist olarak çalışmaktadır. Tutkusu olduğu radyo programcılığının reytingleri giderek düşüşe geçmektedir. Bunun üzerine radyonun yeniden yükselişe geçmesi için Song Geu Rim kolları sıvar. Ve ünlü oyuncu Ji Soo Ho'nun radyo yayıncılığı yapması için oyuncunun peşine düşer. İkna etmede epey çaba sarf eden Song Geu Rim sonunda Ji Soo Ho'yu radyo ekibine dahil eder. 

Radio Romance

Tür:

Romantik, Dram

Oyuncular:

Kim So Hyun ( Song Geu Rim)

Yoon Doo Joon (Ji Soo Ho)

Yoon Park (Lee Kang)

Yoo ra (Jin Tae Ri)

Radio Romance

Naçizane Kendi Yorumum:

DİKKAT! SPOILER İÇERİR

Malesef içine girdiğim bir dizi diyemeyeceğim. Belki de dizi bölümlerinin geç gelmesinden kaynaklı kopmalar yaşamamdandır... Ama yok değil.. Hadi neden içine giremediğimi  naçizane izah etmeye çalışayım izninizle. Şöyle ki radyocu kız ünlü aktörü radyo programına katılmasına ikna etmek için aktörün dizi settine gidiyor. Kız sette dublörlük yapıyor, suya atlıyor zıplıyor, batıyor çıkıyor aktör çocuk kızdan etkileniyor, etkilendiğini belli etmiyor falan filan... Neyse aktör, kahraman gibi gelip radyoya katıldığını ilan ediyor, daha program bile yapmadan hoooop radyo ekibi cümbür cemaat adaya gidiyorlar... Geri dönmek istiyorlar dönemiyorlar vırt zırt. Hazır adadayken romantizm etkileşim olsun diye gelişi güzel senaryo ile ...4 bölümdür hadi ama çek beni içine be dizi diyorum ama yok. Hele daha ilk bölümde ünlü bir aktörün asansör kapısında gördüğü kızdan etkilenmesi zaten tuhaf gelmişti. Burada ünlü bir aktörü, izleyiciye ünsüz biri gibi yansıttıklarını düşünüyorum. Daha buradan etkileyemedi beni dizi na'payım cancağızım, olmayınca olmuyor :) Topu topu 16 bölümden oluşuyor ve dizinin dörtte birine yazık oldu. İlk 3 bölümde dizinin içine giremiyorsam 4,5,6... öylesine gidiyor işte bende :) huyum kurusun na'payım.

Elbet izleyenlerden beğenenler olacaktır ancak  "waouww çok başarılı bir senaryo, bayıldım bu diziye" diyeceklerini sanmıyorum. Bunu diyenler de çıkarsa, iyi bir senaryosu olan bir dizi izlediklerinde bu dizi çok sıradan gelecektir :) 



Radio Romance
RADIO ROMANCE