FIGHT FOR MY WAY - Maya's Dream

Subscribe to KORE VE JAPON DIZILERI

FIGHT FOR MY WAY


Fight For My Way
Fight For My Way

Bir solukta izleyebildiğim dizilerden biri de Fight For My Way. Aslında kavgalı dövüşlü dizi ve filmlerden uzak dururum genel olarak. Bu dizinin ismini görünce de afalladım biraz izlesem mi izlemesem mi diye Park Seo Joon hatırına izledim sonunda veeeee iyi ki izlemişim diyorum. Pişman olmadım, zaten kavgayla dövüşle de alakası yokmuş :)  Su gibi aktı gitti hemen bitiverdi dizi. Ortalarda sıkmaya başlayacak gibi olsa da pek sıkmadan toparladılar :) Neyse fazla uzatmadan oyunculara ve konusuna geçeyim.


 Oyuncular:

Park Seo Joo (Ko Dong Man)
Kim Ji Won (Choi Ae-Ra)
Song Ha Yoon (Baek Seol Hee)

Ahn Jae Hong (Kim Joo Man)

 Figth For My Way

Tür: 

Romantik Komedi



Konusu:

Ko Dong Man ve Choi Ae-Ra küçüklükten beri arkadaştırlar. İkisinin de farklı alanlarda hayaleri vardır. Ko Dong Man dövüş sanatlarında yetenekli bir çocuktur. Talihsiz bir durumdan ötürü uzunca bir süre tekvandoya ara vermiştir. Yarı zamanlı işlerde çalışarak vakit öldürmektedir. Choi Ae Ra da küçüklüğünden beri kendini hep sunucu olarak hayal etmektedir. Yılmadan usanmadan yarışmalara ve mülakatlara girer ancak bir türlü hedefine ulaşamaz. Küçüklüğünde annesi tarafından terk edilmiş, gönül ilişkilerinde de hayal kırıklığı yaşamaktadır. Bu ikili ayrı hayat mücadelesi verse de birbirlerinden hiç kopmamışlardır. Birbirleriyle alay edip kızsalar da başkalarının bir diğerine zarar verip üzmesine tahammül edemezler. Hallerini ancak ikisi birbirinden anlar. E bu durum da giderek aralarındaki ilişki aşka dönüşür. 


Figth For My Way

"... Kankadan sevgili olmaz diyenlere inat :)"


figth for my way

Baek Seol Hee, mini mini çıtıpıtı bir rolle karşımıza çıkıyor. Uzun süredir Kim Joo Man ile birlikteliği olan bu kızımızın tek hayali, evlenip ev hanımı olarak yaşamak. Ancak hayat şartları buna müsaade etmemektedir. Bir firmanın çağrı merkezinde müdür olan sevgilisinin yöneticiliği altında müşteri temsilcisi olarak çalışmaktadır. Ev işleri dışında pek yeteneği bulunmayan Baek Seol Hee, iş yerinde sürekli aksilikler yaşamaktadır. Tabi her seferinde yönetici sevgilisi Kim Joo Man onu kurtarmaktadır. Tabi böyle bir ilişkiyi görünce hepimizin ağızlarından sular akmaya başlıyor :) Taa ki Kim Joo Man'ın ailesini görünceye kadar. Ailesinin gözünde oğulları Kim Joo Man, üniversite bitirmiş, iyi bir firmada yönetici olarak çalışıyor olması, gelin adayının  da tahsilli ve iyi kariyer  olmasını beklemektedirler. Oysa gelin kızımız ömrünü Kim Joo Man'a adamıştır. Çocuğun ailesinin bu tutumu kendisini çok üzmektedir. 



fight for my way