KIMI WA PETTO - Maya's Dream

Subscribe to KORE VE JAPON DIZILERI

KIMI WA PETTO



Orijinali Manga olan Kimi wa Petto, 2011 yılında Kore'de You're My Pet ismiyle film olarak yeniden düzenlenmiştir. Geniş hayran kitlesine sahip Koreli oyuncumuz Jang Keun Suk da bu filmle ününe ün katmıştır. Tabi ben orijinaline sadık kalarak izninizle Japon yapımı olan bu diziyi kısaca ele alacağım. 
Kimi Wa Petto

Tür: 
Romantik , drama (2003 yapım)
Oyuncular: 
Jun Matsumoto (Momo - Takeshi Goda)
  Koyuki Kato ( Sumire Iwaya)



kimi wa petto




Konusu:



Tokyo Üniversitesinden mezun, başarılı bir kariyere sahip olan Simure Iwaya aynı zamanda güzel ve mükemmelliyetçidir. Tabi onun bu güzelliğine ve mükemmelliyetçiliğine sevgilisi gibi çalışma arkadaşları da katlanamamaktadır. Hal böyle olunca Simure, aşağılık kompleksine kapılan sevgilisi tarafından terk edilir, iş yerindeki yönetici tarafından da sürgün yer. Karmaşık duygular içerisinde evine doğru giden Sumire, kapısının önünde bir kutu görür. Kutunun içerisinde kıvırcık saçları gözlerinin önüne dökülmüş, baygın halde olan yaralı bir genç vardır. Onun bu halini eski köpeği Momo'ya benzetir onu evine alır ve tedavi eder. Genç, iyileştikten sonra da Sumire'nin evinde kalmaya devam eder. Tabi bir köpek olarak :)


kimi wa Petto


Sumire'nin evinde yaşamaya başlayan bu sevimli ve gizemli genç (jun Matsumoto) annesinin baskıları yüzünden evden kaçmış ödüllü bir dansçıdır. Bu ikili zamanla birbirlerine alışmaya ve aşık olmaya başlar.